CÂND VINE PE LUME, FIECARE OM PRIMEȘTE DE LA DUMNEZEU NIȘTE DARURI.

de Elena Iftime / Membru John Maxwell Team România

Când vine pe lume, fiecare om primește de la Dumnezeu niște daruri. Chiar și atunci când nu suntem conștienți de ele, ele rămân acolo în adâncul sufletului, așteptând să fie scoase la lumină, înmulțite, șlefuite și dăruite celorlalți oameni.

Aceste daruri sunt, pentru fiecare dintre noi misiunea noastră, datoria noastră și drumul nostru. De ele depinde calitatea vieții noastre și doar ele ne fac să ne simțim împliniți pentru  că ele ne leagă în permanență de semenii noștri.

Mulți dintre noi ȘTIM că am primit niște daruri, dar e nevoie ca în viața noastră să se întâmple ceva ca să devenim conștienți de responsabilitatea pe care am primit-o… 

Pentru mine, acest moment de conștientizare a fost Evenimentul de Certificare John Maxwell Team de la Cluj-Napoca!

Deși îmi cunoșteam de mult pasiunile și visurile, pentru prima dată în viața mea am văzut ”tunelul” existenței mele iluminat până la capăt! Deși STIAM că în mine se ascunde tot ce am nevoie ca să devin un om împlinit, abia acolo, în sala evenimentului, am VĂZUT în „sămânță” STEJARUL care va crește din ea! 

Am simțit că POT să îmi duc misiunea până la capăt, să îmi înmulțesc darurile și să ajut cu ele pe cei din jurul meu. Am simțit că POT să devin un om împlinit și să inspir alți oameni să facă la fel. Pentru prima dată mi-am învins convingerea că „nu pot”, „nu merit”, „succesul nu e pentru mine” și „nu am nimic valoros de oferit lumii”, iar prețul acestei descoperiri pentru mine… NU are echivalent în bani!

Ce folos să ai daruri dacă nu ești conștient de ele? Sau ce folos să le cunoști și să le conștientizezi dacă nu știi CUM să le scoți la lumină și să le faci să strălucească?

Acest „cum” îl găsești doar într-un mediu potrivit pentru creștere, iar mediul de creștere, mai valoros decât însăși sămânța, merită orice investiție!

Eu am înțeles la Cluj că viața împlinită se află la intersecția dintre talentele noastre și mediul în care le facem să se dezvolte. În mijlocul acelor oameni MINUNAȚI, conștienți de misiunea lor, împăcați cu sine, optimiști și determinați, m-am reîntâlnit cu mine însămi și cu Dumnezeu, mi-am reclădit încrederea și optimismul și mi-am recăpătat pacea și armonia!

În mijlocul acelor oameni am înțeles că SUCCESUL înseamnă împlinire, iar împlinirea înseamnă să îți cunoști valoarea, să faci tot ce îți stă în putință ca să o crești și apoi să o dăruiești celorlalți! Click aici pentru a afla cum poţi intra şi tu în echipa noastră.

Familia John Maxwell Team mi-a dăruit SOLUL în care sămânța mea va da rod și sunt recunoscătoare pentru  că Dumnezeu mi-a călăuzit pașii către acest minunat spațiu al creșterii și al împlinirii!

M-am înscris deja pentru certificarea de la anul și de când m-am întors de la eveniment, am început să lucrez zilnic la creșterea mea!

Acum dau totul din mine, îmi dau voie să greșesc și să învăț… Dar dincolo de orice, cel mai mare privilegiu dintre toate este să pot avea alături de mine  în orice moment oameni de o asemenea calitate!

Mulțumesc JMT Romania – organizatori, susținători și membri!

Click aici pentru a afla cum poţi intra şi tu în echipa noastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *