LIVE2LEAD – UN EVENIMENT PENTRU A INVESTI ÎN CEA MAI MARE RECOMPENSĂ PENTRU TINE

de John C. Maxwell

În ultimele luni, în timp ce treceam și navigam prin pandemia de Coronavirus, un lucru a devenit extrem de clar:
Dacă vrei să supraviețuiești, trebuie să te adaptezi.

Dacă ești un lider, nu este nevoie de prea multe pentru a învăța această lecție. Dar după câteva decenii, unii lideri uită. Unii au impresia că au ajuns la capătul drumului, au realizat tot ceea ce își doreau sau aveau nevoie să realizeze și se regăsesc dintr-odată învățând din nou lecții vechi – doar că de data aceasta, învățarea lecțiilor costă mai mult.

Exact în această situație s-au aflat unii lideri în acest an. Au fost prinși pe picior greșit în fața Covid-19, iar lipsa de creștere și de dezvoltare a fost evidentă pentru toată lumea. Indiferent că vorbim de decizii proaste sau lipsa sprijinului din partea liderilor, vremurile ca cele prin care am trecut în ultimele luni dezvăluie adevărul că liderii care se opresc din învățat, se opresc din a mai conduce.

De la primele fraze ale cărții mele din 2018, „Leadershift”, am vorbit cu pasiune despre un deficit în leadership și despre cum e nevoie să dezvoltăm lideri mai mulți și mai buni pentru a crea o lume mai bună.

Am împărtășit acest mesaj peste tot în jurul lumii, iar compania noastră a obținut un răspuns extraordinar, dar vocea noastră singulară nu a fost suficientă pentru a schimba tendințele. Acum, cu tot ceea ce s-a întâmplat în 2020, pare că lumea însăși îndeamnă pe toată lumea să ia atitudine și să deschidă calea.

Din acest motiv sunt entuziasmat să împărtășesc unul dintre cele mai importante anunțuri din istoria companiei noastre:

Pentru prima dată, Live2Lead – evenimentul nostru anual de leadership – va fi organizat pe plan virtual!

Sunt încântat să îți aduc această veste, mai ales pentru că anul acesta am organizat primul Eveniment Internațional de Certificare virtual pentru John Maxwell Team. Având cea mai mare participare la un asemenea Eveniment de Certificare, decizia de a-l organiza pe plan virtual a fost confirmată și de comentariile și interacțiunile pe care le-am văzut între participanți. Acum, clădim pe baza acestui succes pentru a-ți aduce Live2Lead!

Echipa noastră a lucrat neîncetat pentru a aduce aceste eveniment în casa sau biroul tău, pe laptop-ul sau telefonul mobil, iar motivul pentru asta a fost că anul acesta este vital pentru mult mai mulți lideri să investească în ei înșiși și în dezvoltarea liderilor din jurul lor. Ei sunt convinși că 2020 este anul în care liderii din toate categoriile răspund chemării lumii de a conduce.

Nu contează dacă este prin mesajul lui Alan Mullaly, despre cum leadershipul strategic a salvat marca Ford de la faliment; prin mesajul lui Kat Cole despre cum haosul și circumstanțele vieții i-au cizelat sufletul și determinarea în leadership; prin discuția mea cu Steve Harvey despre nevoia de oameni capabili de a comunica în mod clar pentru a mobiliza o generație către măreție; sau prin lecția practică a prietenului meu, Craig Groeschel.

Criza de la nivel global dezvăluie oportunități nesfârșite pentru fiecare dintre noi ca să răspundem chemării lumii de a fi agenți ai schimbării în bine, iar Live2Lead va transmite și amplifica acea chemare.

Facem toate acestea pentru că dorim să îți adăugăm valoare și să te vedem cum îți dezvolți abilitățile tale de leadership.

Începând de astăzi, îți poți rezerva biletul virtual pentru Live2Lead 2020 și să te alături zecilor de mii de lideri care au răspuns chemării de a conduce. Vei avea acces atât la transmisiunea evenimentului de anul acesta care a avut loc pe 9 octombrie, dar și acces imediat la toate sesiunile generale de la evenimentul Live2Lead 2019, cu Marcus Buckingham, Rachel Hollis, Chris Hogan și Angela Ahrendts.

Acesta este anul în care trebuie să investești în abilitățile tale de conducere și în dezvoltarea liderilor din jurul tău. Lumea ne-a arătat nevoia disperată pentru oameni cu valori pozitive și un caracter pozitiv, care să ia atitudine și să arate calea de urmat.

2020 a dovedit că nu ne mai putem aștepta să evoluăm dacă stăm în același loc. De asta te invit să ni te alături la Live2Lead 2020 și să devii un lider care își va schimba lumea.

Lideri, lumea ne cheamă și noi răspundem acestei chemări prin crearea celui mai bun eveniment de dezvoltare a leadershipului al anului, direct la voi, oriunde v-ați afla. Tot ce trebuie să faceți este să vizitați live2lead.ro pentru a afla mai multe și a vă rezerva locul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *