DESCOPERĂ SECRETUL SUCCESULUI ȘI AL TRANSFORMĂRII PERSONALE

de Cătălina Tăgârță / Membru certificat Maxwell Leadership Certified Team

Ai trăit vreodată un moment incredibil, care părea că va revoluționa întreaga ta perspectivă asupra vieții? Știi clipa aceea magică, ce te-a făcut să te simți invincibil și inspirat să îți atingi visurile? În timp ce citești asta, gândurile tale zboară probabil către o carte captivantă, un film care ți-a ridicat vibrația sau un eveniment de dezvoltare personală, care ți-a dat efectiv puterea să cucerești lumea. Dar ceea ce nu știi este că toate acestea te împuternicesc doar pentru o perioadă scurtă. Din păcate, dacă nu faci nimic în acest sens, efectul dispare în timp. Dar astăzi vreau să îți dezvălui un secret. Îți voi spune ce am învățat eu din programele Maxwell Leadership, ceva care funcționează foarte bine la mine. Citește în continuare și descoperă secretul succesului! Află cum poți păstra vie energia și cum să reușești în tot ceea ce îți propui!

Descoperă secretul transformării personale

Într-o lume plină de provocări și oportunități, uneori tot ce avem nevoie este un mic „click” care să declanșeze flacăra din noi. Dar cum putem profita din plin de această energie? Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să menții flacăra succesului aprinsă și să acționezi pentru a-ți atinge obiectivele:

1.        Identifică-ți direcția și stabilește obiective clare!

Întreabă-te întâi: Ce vrei să realizezi cu adevărat în viață? Definirea direcției tale și stabilirea unor obiective clare îți oferă un ghid de acțiune. În plus, te mențin focalizat pe ceea ce contează cu adevărat.

Dar nu e suficient să faci asta. Serios!

Când am intrat în Maxwell Leadership Certified Team (program cunoscut sub numele de John Maxwell Team la vremea aceea) am fost extrem de entuziasmată de tot ce am găsit aici. Programe complexe, traininguri pe alese, apeluri săptămânale cu mentori pasionați de ceea ce fac și mulți colegi cu rezultate wow. De fiecare dată când eram live, alături de colegi, mai aflam cum încă cineva reușise să aibă rezultate. Acest lucru era încurajator. Îmi dădea speranță și încredere că pot și eu să reușesc. Și am început să visez cu ochii deschiși. Mi-am luat o agendă, apoi încă una, am început să scriu pe calculator, în telefon și pe oriunde apucam.

Ai idee ce făceam?!

Planuri, desigur. Plănuiam totul în cele mai mici detalii. Perfecționista din mine se zbătea ca un pește pe uscat dacă realiza că un detaliu, cât de mic, fusese omis. Și din nou o luam de la capăt, de fiecare dată. Și m-am trezit după vreo 5 luni că eu tot plănuiam. Căzusem într-o capcană…

2.        Alege să acționezi acum, nu amâna pentru mâine!

Descoperă secretul succesului și al transformării personale! Gândește-te: ce poți face chiar acum pentru a-ți transforma visurile în realitate? De multe ori lăsăm pe mai târziu ceea ce putem face azi, iar energia transformațională scade treptat. Întreabă-te: Ce prim pas pot face chiar ACUM pentru a mă apropia de scopul meu? Ia o decizie și acționează fără să mai eziți!

Membrii noi Maxwell Leadership află încă din primele zile de program că, pentru a reuși, e nevoie: „Să înveți un pic, apoi să acționezi un pic!″ Apoi continui: iar înveți un pic, iar acționezi un pic. Altfel, știi ce se întâmplă? Din păcate, toată energia aceea bună pe care o câștigi prin diverse mijloace se dispersează. Pentru a acționa e nevoie să fii pe o anumită vibrație energetică. Și chiar dacă nu faci totul atunci, profită măcar pentru a-ți lua un angajament și un partener de responsabilizare. Acest pas mic ajută enorm. Fiindcă odată ce scoți vorbele pe gură și promiți ceva te poziționezi pe drumul spre succes. Cel mai greu este să faci PRIMUL pas, următorii vor veni apoi de la sine.

3.        Depășește blocajele cu întrebări de coaching!

Descoperă secretul succesului! Dacă tot nu îndrăznești să acționezi și ai impresia că te arunci cu capul înainte, cu siguranță există ceva blocaje în interiorul tău. E nevoie să îți identifici credințele limitative și să lucrezi asupra lor. Desigur, dacă nu ai mai auzit lucruri de genul acesta până acum ți se poate părea greu sau ciudat. Dar ia un exemplu concret ca să îți dai seama la ce mă refer. Cu siguranță ai avut un vis, o dorință neîmplinită…

Eu, spre exemplu, am visat toată viața să scriu cărți. Iar până nu am crescut mindset-ul și nu am adoptat o gândire pozitivă, nu am putut trimite manuscrisul către tipar. Fiindcă nu aveam destulă încredere în mine și găseam mereu o nouă scuză ca să amân.

Așadar, pentru început este util să te întrebi: Ce obstacole te împiedică să avansezi către succes? Identifică-ți blocajele și gândește-te:

Care sunt soluțiile posibile pentru a le depăși?

Cum aș putea să învăț din aceste provocări și să îmi dau voie să cresc?

4.        Îngrijește-ți flacăra interioară!

Descoperă secretul succesului și al transformării personale! Cu toții accesăm din când în când vibrația care ne dă putere să acționăm. Aceasta este ca o flacără care arde în interiorul nostru. Dar dacă nu o alimentăm cu acțiune ea scade în intensitate. Iar pe măsură ce flacăra interioară scade, pe atât suntem cuprinși de convingeri limitative.

Nu te lăsa învins! Dacă o idee a ajuns la tine, lucrează pentru a o transforma în realitate. Altfel, altcineva va acționa înaintea ta.

Întreabă-te: Cum poți menține energia minunată care te împinge înainte în acest moment? Dacă nu acționezi flacăra se va stinge, iar mâine poate fi deja prea târziu.

Învață să îți îngrijești flacăra interioară prin practicarea exercițiilor de dezvoltare personală, meditație și auto-reflexie.

Încurajează-te în fiecare zi și crede în forțele tale!

Cât ține energia de după un eveniment extraordinar?

În fiecare an, în luna iulie, are loc Conferința Internatională Maxwell în România. Evenimentul reunește oameni cu idealuri înalte și dorință de creștere și dezvoltare personală atât din țară, cât și din străinătate. Participanții trec printr-o experiență transformațională. Aceștia petrec câteva zile alături de mentori extraordinari din România și din Statele Unite. Conexiunea cu oameni care împărtășesc aceleași valori și aspirații creează un mediu de creștere susținător și inspirațional. Însă, din păcate, toată energia aceea bună cu care participanții pleacă acasă nu este pe termen nelimitat.

Anul trecut, când am revenit de la evenimentul de certificare, aveam planuri mari. Am început să pun în aplicare ce mi-am propus, însă după câteva luni energia s-a diminuat. Observam cum flacăra începe să pâlpâie ușor, ușor, dacă nu o alimentez. Și făcusem exact ceea ce am spus: am acționat imediat. Și totuși, simțeam că lipsește ceva… După ceva vreme, parcă dispăruse orice urmă de entuziasm. Atunci am realizat că e greu să scapi de convingerile de o viață, peste noapte. Și, așa cum mă așteptam, neîncrederea și prietenii ei sabotori mă încercau din nou…

Mentorul, cheia succesului pe drumul transformării

E adevărat. Secretul păstrării flăcării succesului aprinse stă în a acționa chiar acum, în a avea obiective clare și în a ne îngriji de energia interioară. Participarea la evenimente transformaționale, precum Conferința Internatională Maxwell, și conectarea cu oameni cu valori similare sporesc motivația și încrederea în noi înșine. Dar mai e totuși un ingredient secret. E vorba de mentorare.

Programul de MENTORSHIP face diferența

Cum am simțit că încep să o iau în jos, am realizat cât adevăr e în zicala: „singur ajungi mai repede, dar împreună mergem mai departe″. Când am devenit membru certificat Maxwell Leadership, am primit acces la o mulțime de resurse valoroase. Dar când am spus DA programului de MENTORSHIP, am înțeles cu adevărat ce înseamnă să ai tot timpul pe cineva aproape în drumul către atingerea obiectivelor.

Dacă vrei să treci la nivelul următor în viața ta, oricare ar fi acela, e esential să ai un specialist alături.

Mentorul e acea persoană care te ghidează și te încurajează la fiecare pas al călătoriei tale către succes.

Programează-te la un apel

Așadar, începe călătoria ta către transformare, dar nu merge singur! Dacă vrei să ajungi mai departe, reține că un mentor e acel factor decisiv ce te susține în realizarea visurilor!

Dacă vrei să ai parte și tu de mentorare de calitate, vino alături de noi. Descoperă secretul succesului și bucură-te de rezultate alături de o echipă recunoscută la nivel internațional!

Programează-te AICI la un apel 1:1 pentru a vedea dacă există o potrivire între tine și programul Maxwell Leadership Certified Team și…

Haide să strălucim împreună!

One reply on “DESCOPERĂ SECRETUL SUCCESULUI ȘI AL TRANSFORMĂRII PERSONALE”

Buna dragilor. Pot sa spun că eu am adus pe John Maxwell pe zona au dovada e Simona Bazga și Corina Milea. Eu sunt un lider mai micuț in a ajuta oamenii pe sănătate,dar va iubesc și urmăresc. Fiți binecuvântați 🙏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *